headerimage

Heb je last van Spanningshoofdpijn?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Tiel. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Spanningshoofdpijn.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133023 WhatsApp

Werken aan ontspanning, balans en kracht bij spanningshoofdpijn

Leven met spanningshoofdpijn

De naam zegt het al: spanningshoofdpijn is hoofdpijn die ontstaat door spanning in de spieren van je hals, schouders en nek. Het kan voelen als een drukkende, knellende pijn aan de zijkanten van je hoofd of alsof er een strakke band om je hoofd zit.

Waardoor krijg je het?

Hoewel er veel onderzoek gedaan is, is het nog niet bekend waar spanningshoofdpijn precies vandaan komt. Sommige mensen hebben er hun hele leven last van, anderen nooit. Factoren als stress, angst of vermoeidheid kunnen ermee te maken hebben maar dat is zeker niet altijd het geval. Hoewel we niet weten waardoor het komt, weten we gelukkig wel wat we eraan kunnen doen. Dus maak vandaag nog een afspraak bij de fysiotherapeut.

Ontspanning, balans en kracht door fysiotherapie

De hoofdpijn ontstaat door spanning in je hals, schouders en hoofd. We gaan direct aan de slag om die spieren te helpen ontspannen. Dit kan door middel van massage of bijvoorbeeld dry-needling. Tegelijkertijd werken we aan de balans in je lichaam. We kijken naar je houding en naar hoe je beweegt. Je krijgt gerichte fysio oefeningen die je spieren helpen aan te sterken op een juiste manier, zodat spanningshoofdpijn zoveel mogelijk vermeden kan worden in de toekomst.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

677 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top