headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Tessa, praktijkassistent bij Fysio Tiel. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133023 WhatsApp

Deep tissue massage: een effectieve behandeling

Dieperliggende spanning behandelen met deep tissue massage

Als je pijn en spanning in je lijf ervaart kom je met rekoefeningen en zachte massage al een heel eind. Maar soms zit de spanning dieper en is er zelfs sprake van verkleving in je spieren. Dan is deep tissue massage een effectieve behandeling.

Hoe werkt een deep tissue massage?

Een deep tissue massage richt zich op de dieperliggende spierlagen. Het is een rustige massagetechniek op en rond de pijnlijke gebieden. We maken gebruik van flinke druk om de stugge gebieden in je spieren, ook wel ‘knopen’ genoemd, los te maken. Benieuwd wat deep tissue massage kan betekenen voor jouw klachten? Maak dan snel een afspraak.

Na de behandeling

Hoewel de behandeling zelf over het algemeen als plezierig wordt ervaren voelt bijna iedereen ook wat pijn en ongemak. Spreek dit vooral uit tijdens de behandeling, dan houden we daar rekening mee. Na een deep tissue massage kunnen de spieren wat stijf en beurs aanvoelen. Dit is normaal en trekt na een paar dagen vanzelf weg.

Een serie behandelingen

Omdat de spanning in dieperliggende spierlagen vastzit zijn we er na een enkele behandeling nog niet direct vanaf. Het is belangrijk om deep tissue massage in een serie te geven waar niet al te lang tussen zit. Na een paar afspraken voel je dat je lichaam rustiger is, je minder pijn voelt en je je makkelijker kunt bewegen.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

677 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top