headerimage

Heb je last van Carpaal tunnel syndroom?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Tiel. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Carpaal tunnel syndroom.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0133023 WhatsApp

Soepel en sterk worden tegen carpaal tunnel syndroom

Wat is carpaal tunnel syndroom

Ter hoogte van je pols loopt een zenuw door een tunneltje. Als de tunnel te nauw is, of als het weefsel in en rondom die tunnel opzwelt, duwt dat tegen de zenuw. Dit veroorzaakt een tintelend gevoel, pijn of zelfs een slappe hand. Een enge en vervelende ervaring die gelukkig goed te behandelen is! Heb jij last van carpaal tunnel syndroom? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Een behandeling aan carpaal tunnel syndroom

Een behandeling door de fysiotherapeut aan carpaal tunnel syndroom bestaat uit twee onderdelen. We zorgen ervoor dat je soepel wordt én blijft door middel van rekoefeningen en, in sommige gevallen, door de bloedsomloop te stimuleren. Daarnaast gaan we aan de slag met oefeningen voor je hand, onderarm, schouders en/of nek. Hiermee herstellen we de kracht in je pols.

De kans op herhaling minimaliseren

Carpaal tunnel syndroom is goed te behandelen. Maar naast dat we je kunnen helpen bij je klachten, zorgen we er ook graag voor dat je het gebied blijvend kunt verzorgen en de kans op herhaling kunt minimaliseren. Je krijgt een doorlopend fysio oefenprogramma mee en we adviseren je over je werkhouding en een eventuele brace.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

677 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top